Wat doen wij?

 

Elke maand organiseert de 60+ Soos Passewaaij tal van leuke activiteiten. Eigenlijk kunt u elke dag van de week bij ons terecht voor een activiteit. Er zijn een themamiddag, een ontmoetingssoos, een inloopbridge-ochtend, koersbal,  een fietsclub, Samen Eten, 60+ en Fit en een beweegtuin. Kijk eens in het menu onder 'Activiteiten' 

 

Over 60+Soos Passewaaij

 

Het eerste initiatief tot oprichting van een 60+ Soos in Passewaaij kwam in 2012 van Mozaïek. Momenteel is er een levendige 60+ Soos in Passewaaij met vele activiteiten. Dankzij de organisatorische inzet van Petra Werkman, Annet Renniers, Ineke Venemans, Leni Groenenboom en Ine Dingemans en de hulp van andere vrijwilligers gaan we het hele jaar door, ook in de vakantieperiodes. De soos heeft haar ruimte in het gebouw van de wijkvereniging Passewaaij, aan het Koerierspad 3 in Tiel.

Contact?

 

Als je meer wilt weten over onze activiteiten of als je zomaar een vraag hebt.  Je kunt ons bellen of e-mailen.

​TELEFOON:

06-8392 2001

​​

E-MAIL

60plussoospassewaaij@gmail.com 

THEMAMIDDAG:   

Elke eerste vrijdag  van de maand van 14-16 uur

 

Alle themalezingen zijn voorlopig afgelast. Dit heeft te maken met het coronavirus, het is aan groepen niet toegestaan om samen te komen. Zodra wij weer kunnen beginnen verneemt u dat via onze website of via onze nieuwsbrief.  

Stoelyoga - online lessen mogelijk tijdens de coronacrisis 

Honorée van Looveren biedt online lessen stoelyoga aan. De lessen worden tweemaal per week gegeven. Stoelyoga is geschikt voor alle leeftijden en wel of niet lenig, maakt niet uit. Heb je hier belangstelling voor, meld je dan aan via e-mail: honoree.yoga@gmail.com of via What’s app op haar telefoonnummer 06 25252599. Bellen mag ook. 

De online lessen zijn op dinsdag en vrijdag, steeds om 10.30-1130 uur en lopen vanaf vrijdag 1 mei. De kosten bedragen 15 euro per 4 weken, vooraf te voldoen. Je kunt voor dit bedrag beide lessen in de week volgen. Iedereen  kan een proefles gratis bijwonen. Je moet je wel even aanmelden, dan krijg je de link toegestuurd die nodig is om mee te kunnen doen. 

Honorée ondersteunt u bij gewenste deelname aan de online lessen ook bij het opstarten van het programma Zoom.  

AANDACHTSPUNT: 
 
CORONA VIRUS 
 In verband met het corona-virus kunnen wij de meeste van onze activiteiten nog niet hervatten. Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en van het RIVM.
Vanaf heden is het mogelijke online de Stoelyoga lessen te volgen. Zie onder Stoelyoga.
En vanaf dinsdag 19 mei wordt 60+ en Fit hervat, maar dan buiten op het schoolplein, naast de beweegtuin. Zelfde tijd, en met inachtneming van de minimale afstand van 1,5 meter onderling. 
 
Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer 06 83922001. 
In tijden van deze coronacrisis hebben wij een TELEFOONCIRKEL opgericht,  waarbij u kunt aansluiten. U kunt u daarvoor aanmelden bij ons. Wilt u meedoen aan de telefooncirkel dan kunt u zich aanmelden via ons telefoonnummer 0683922001      of via ons emailadres
60plussoospassewaaij@gmail.com
P.S. Vermeld altijd uw telefoonnummer in de mail en wij bellen u terug. 
 

Ontmoetingsmiddag op vrijdag behalve de 1e vrijdag vd maand

geen bijeenkomsten i.v.m. coronavirus. 

 

Elke vrijdagmiddag is er bij ons een ontmoetingsmiddag. We beginnen met gezellig samen koffie/thee drinken en wat gezellig praten met elkaar. Maar er is daarna nog volop tijd om gezellig met een ander een spelletje te doen. Net wat u leuk vindt. U kunt o.a. kaarten, sjoelen, rummikub of triominos enz. spelen, en we hebben nog meer in de kast. Blijf niet alleen thuiszitten maar kom eens gezellig binnenlopen. Deelname 2 euro incl. koffie en thee. 

Zentangle tekenen 

In het najaar herstart van de Zentangle lessen.  

Annet hoopt in oktober of november weer te kunnen beginnen met een workshop Zentangle en daarna opnieuw te starten met de bijeenkomsten op vrijdag (2e vrijdag van de maand) om 15 uur waarbij we met een groepje samen bezig zijn met tekenen, en nieuwe tangles leren toepassen. Annet geeft onderricht en ondersteuning. Houd onze site in de gaten. 

Boekenpunt Passewaaij - open op vrijdag behalve de 1e vrijdag

gesloten i.v.m. corona-virus

Het boekenpunt is gratis. U kunt bij ons binnenlopen en snuffelen in de boekenkast. Er liggen boeken en tijdschriften. U kunt het boek of tijdschrift van uw keuze gratis meenemen. Na lezing brengt u het retour of geeft het door. U kunt ook eigen overtollige boeken en tijdschriften bij ons kwijt. Zo gunt u ze een langer en duurzamer bestaan.  

Samen ETEN voor 60+

voorlopig geen Samen eten i.v.m. coronavirus

Na de zomer gaan we orienteren wanneer we weer met Samen Eten is kunnen starten. U vindt nieuws hierover op deze site of in de nieuwsbrief die voor 1 september verschijnt. tel. 0344 613633.
Deelname aan de maaltijd is 9 euro p.p. 

Inloop BRIDGE 

Voorlopig geen inloopbridge i.v.m. corona-virus 

 

De kans bestaat dat de bridge groep pas weer in september zal starten. Door corona is het niet mogelijk in groepen bij elkaar te komen. Langzaamaan worden de maatregelen losser, maar wij zijn nog voorzichtig. Meestal stopt de bridge in mei, en voor u het weet is het al eind mei. Houd onze site in de gaten, of kijk in onze nieuwsbrief als u deze al ontvangt. 

60+ en Fit   o.l.v. Tenny v.d. Berg 

Vanaf 18 mei dinsdagmiddag 13.30 - 14.30 uur. Buiten op het schoolplein naast de beweegtuin 

 

Met toestemming van de gemeente en de Rotondaschool mogen de sportlessen buiten voor mensen boven de 18 jaar weer starten. Wel dienen de regels rondom de coronamaatregelen gevolgd te worden. Dat betekent dat de deelnemers tenminste 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Ook dient u niet verkouden of grieperig te zijn, en ook als u koortsig bent, blijf dan thuis. Deelname p.p. per keer 3,50 euro. 

N.B. trek al thuis  gemakkelijke kleding en goede schoenen om te sporten aan, want omkleden is niet mogelijk nu. 

KOERSBAL 

Voorlopig geen koersbal i.v.m. corona-virus 

Er wordt gespeeld met bruine en zwarte ballen op twee groene banen en de kleine jack speelt de hoofdrol.  Een leuke en uitdagende sport èn veel gezelligheid. Deelname incl. koffie of thee 2 euro p.p. Informatie bij Karin tel. 0344 614286.

Samen FIETSEN 60+

Donderdag : elke tweede donderdag+ voorlopig afgelast i.v.m. corona/virus. 

Ook al zijn de maatregelen sinds 6 mei versoepeld, toch kunnen we nog niet gaan fietsen. De horeca onderweg is een probleem, en ook al gaat deze per 1 juni weer van start, en redelijk beperkt. De afstand van 1,5 m geldt nog steeds. Zodra er meer kan, publiceren wij dat hier of hoort u het via de nieuwsbrief. Nog even geduld. 
 
Ol.v. Annet Renniers en Thera Detmar. Deelname gratis, aanmelden gewenst o.v.v. naam en telefoonnummer. 
Informatie en aanmelden via 60plussoospassewaaij@gmail.com of via telefoonnummer 06-83922001. 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
beweegtuin in actie

Go to link