Wat doen wij?

 

Elke maand organiseert de 60+ Soos Passewaaij tal van leuke activiteiten. Eigenlijk kunt u elke dag van de week bij ons terecht voor een activiteit. Er zijn een themamiddag, een ontmoetingssoos, een inloopbridge-ochtend, koersbal,  een fietsclub, Samen Eten, 60+ en Fit en een beweegtuin. Kijk eens in het menu onder 'Activiteiten' 

 

Over 60+Soos Passewaaij

 

Het eerste initiatief tot oprichting van een 60+ Soos in Passewaaij kwam in 2012 van Mozaïek. Momenteel is er een levendige 60+ Soos in Passewaaij met vele activiteiten. Dankzij de organisatorische inzet van Petra Werkman, Annet Renniers, Ineke Venemans, Leni Groenenboom en Ine Dingemans en de hulp van andere vrijwilligers gaan we het hele jaar door, ook in de vakantieperiodes. De soos heeft haar ruimte in het gebouw van de wijkvereniging Passewaaij, aan het Koerierspad 3 in Tiel.

Contact?

 

Als je meer wilt weten over onze activiteiten of als je zomaar een vraag hebt.  Je kunt ons bellen of e-mailen.

​TELEFOON:

06-8392 2001

​​

E-MAIL

60plussoospassewaaij@gmail.com 

Nieuwjaarsbijeenkomst 

Vrijdag 3 januari van 14-16 uur

 

Zoals ieder jaar willen wij de 60+ bewoners van Passewaaij en nieuwe en bekende bezoekers van onze 60+ Soos een gelukkig en mooi 2020 toewensen. We doen dit door op deze middag gezellig samen te komen, en gezellig samen een kopje erwtensoep en roggebrood met katenspek te eten of te genieten van een glaasje glühwein. 

Komt u ook gezellig even binnen lopen?  Deelname 2 euro. 

Ontmoetingsmiddag elke vrijdag behalve de 1e vrijdag vd maand

Vrijdag 10 , 17, 24 en 31 januari van 14-16 uur

Elke vrijdagmiddag is er bij ons een ontmoetingsmiddag. We beginnen met gezellig samen koffie/thee drinken en wat gezellig praten met elkaar. Maar er is daarna nog volop tijd om gezellig met een ander een spelletje te doen. Net wat u leuk vindt. U kunt o.a. kaarten, sjoelen, rummikub of triominos spelen, en we hebben nog meer in de kast. Blijf niet alleen thuiszitten maar kom eens gezellig binnenlopen. Deelname 2 euro incl. koffie en thee. 

Samen ETEN voor 60+

Vrijdag  17 januari 17-19 uur

Een fijne gezellige maaltijd, iedere maand weer. Een gezond menu bereid met verse ingrediënten en een verrassingsdessert.  En natuurlijk met z'n allen gezellig bij elkaar. Een glaasje wijn, bier of fris kan bij ons ook bij de maaltijd. Komt u ook??  
Opgeven kan tot de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd (14 januari) uiterlijk 12 uur bij Ine tel. 0344 613633.
Deelname aan de maaltijd is 9 euro p.p. 
UITGELICHT
 
EENZAAMHEID:
Niemand vindt het leuk alleen te zijn.  Vraag eens iemand die vaak alleen is om met u mee te gaan naar een van onze activiteiten of nodig hem of haar eens uit voor een kopje koffie of thee. Ieder mens heeft op z'n tijd een beetje aandacht nodig.  Laten we wat betekenen voor elkaar. 
In het nieuwe jaar brengen we weer wat nieuwe activiteiten. Wegens interesse zal er ook Stoelyoga worden geïntroduceerd op de themamiddag van februari. Daarna zal er bij voldoende belangstelling een wekelijkse sessie komen. Bijzonder geschikt voor ouderen die minder lang kunnen staan, knie- of heupartrose hebben maar toch graag willen bewegen. 
Annet heeft begin december een workshop ZenTangle tekenen gedaan. Ook daarmee willen we doorgaan. 1x per maand op de ontmoetingsmiddag zal Annet gelegenheid geven u verder te bekwamen  hier. Voortaan kunt u dan kiezen of een spelletje doen of met anderen tekenen.  

Boekenpunt Passewaaij - open op vrijdag behalve de 1e vrijdag

Vrijdag 10, 17, 24 en 31 januari van 14-16 uur

Het boekenpunt is gratis. U kunt bij ons binnenlopen en snuffelen in de boekenkast. Er liggen boeken en tijdschriften. U kunt het boek of tijdschrift van uw keuze gratis meenemen. Na lezing brengt u het retour of geeft het door. U kunt ook eigen overtollige boeken en tijdschriften bij ons kwijt. Zo gunt u ze een langer en duurzamer bestaan.  

Inloop BRIDGE 

Dinsdag  7, 14, 21 en 28 januari van 10-12.30 uur 

 

Na de kerststop starten we weer op 7 januari. Iedereen die van bridgen houdt en boven 60+ is, alleenstaand of met een bridgepartner is van harte welkom. Om half 10 gaat de deur los voor inschrijving en indeling en om  10 uur gaan we spelen (met een pauze) tot 12.30 uur. Komt u ook, het is altijd heel gezellig.  

Deelname 2 euro per keer. incl. koffie en thee.

KOERSBAL 

Elke woensdagmorgen  8, 15, 22 en 29 januari  

van 9.30 tot 11.30 uur 

Er wordt gespeeld met bruine en zwarte ballen op twee groene banen en de kleine jack speelt de hoofdrol.  Een leuke en uitdagende sport èn veel gezelligheid. Deelname incl. koffie of thee 2 euro p.p. Informatie bij Karin tel. 0344 614286.

Samen FIETSEN 60+

Donderdag : elke tweede donderdag v.d. maand van april t/m oktober  

Er is nu een winterstop voor het fietsen. In het voorjaar gaan we weer vanaf april elke maand op de tweede donderdag erop uit voor een fietstocht van 35-40 km. O.l.v. Annet Renniers en Thera Detmar.
Informatie en aanmelden via 60plussoospassewaaij@gmail.com of via telefoonnummer 06-83922001. 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now