Wat doen wij?

 

Elke maand organiseert de 60+ Soos Passewaaij tal van leuke activiteiten. Eigenlijk kunt u elke dag van de week bij ons terecht voor een activiteit. Er zijn een themamiddag, een ontmoetingssoos, een inloopbridge-ochtend, koersbal,  een fietsclub, Samen Eten, 60+ en Fit en een beweegtuin. Kijk eens in het menu onder 'Activiteiten' 

 

Over 60+Soos Passewaaij

 

Het eerste initiatief tot oprichting van een 60+ Soos in Passewaaij kwam in 2012 van Mozaïek. Momenteel is er een levendige 60+ Soos in Passewaaij met vele activiteiten. Dankzij de organisatorische inzet van Petra Werkman, Annet Renniers, Ineke Venemans, Leni Groenenboom en Ine Dingemans en de hulp van andere vrijwilligers gaan we het hele jaar door, ook in de vakantieperiodes. De soos heeft haar ruimte in het gebouw van de wijkvereniging Passewaaij, aan het Koerierspad 3 in Tiel.

Contact?

 

Als je meer wilt weten over onze activiteiten of als je zomaar een vraag hebt.  Je kunt ons bellen of e-mailen.

​TELEFOON:

06-8392 2001

​​

E-MAIL

60plussoospassewaaij@gmail.com 

THEMAMIDDAG:   

Elke eerste vrijdag  van de maand van 14-16 uur

 

Alle themalezingen zijn voorlopig afgelast. Dit heeft te maken met het coronavirus, het is aan groepen niet toegestaan om samen te komen. Zodra wij weer kunnen beginnen verneemt u dat via onze website of via onze nieuwsbrief.  

Stoelyoga - wekelijks op vrijdagmorgen 

Voorlopig geen lessen 

Honorée van Looveren is na een succesvolle workshop gestart met wekelijkse lessen stoelyoga. Heeft u interesse kom dan eens binnenlopen, trek gemakkelijke kleding aan en doe mee. U betaalt per keer.  Kosten euro 3,50 . Een eenmalige proefles is 1 euro. 

Ontmoetingsmiddag op vrijdag behalve de 1e vrijdag vd maand

geen bijeenkomsten i.v.m. coronavirus. 

 

Elke vrijdagmiddag is er bij ons een ontmoetingsmiddag. We beginnen met gezellig samen koffie/thee drinken en wat gezellig praten met elkaar. Maar er is daarna nog volop tijd om gezellig met een ander een spelletje te doen. Net wat u leuk vindt. U kunt o.a. kaarten, sjoelen, rummikub of triominos enz. spelen, en we hebben nog meer in de kast. Blijf niet alleen thuiszitten maar kom eens gezellig binnenlopen. Deelname 2 euro incl. koffie en thee. 

AANDACHTSPUNT: 
 
CORONA VIRUS 
 In verband met het corona-virus heeft het bestuur van de 60+ soos besloten alle activiteiten voorlopig stop te zetten. Wij volgen de regels hieromtrent van de regering en de RIVM. Pas na 28 april kunnen wij nieuwe berichtgeving plaatsen.
 
Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer 06 83922001. 
In tijden van deze coronacrisis hebben wij een TELEFOONCIRKEL opgericht,  waarbij u kunt aansluiten. U kunt u daarvoor aanmelden bij ons en dan kunt u regelmatig met iemand contact hebben via de telefoon.
Wilt u meedoen aan de telefooncirkel voor ouderen dan kunt u zich aanmelden via ons telefoonnummer 0683922001      of via ons emailadres
60plussoospassewaaij@gmail.com
P.S. Vermeld altijd uw telefoonnummer in de mail en wij bellen u terug. 
 

Zentangle tekenen 

De lessen zijn voorlopig gestopt vanwege het coronavirus.

Op vrijdag 10 april 15 uur hoopt Annet het samen tekenen met Zentangles te hervatten. Houd onze site in de gaten. 

Boekenpunt Passewaaij - open op vrijdag behalve de 1e vrijdag

gesloten i.v.m. corona-virus

Het boekenpunt is gratis. U kunt bij ons binnenlopen en snuffelen in de boekenkast. Er liggen boeken en tijdschriften. U kunt het boek of tijdschrift van uw keuze gratis meenemen. Na lezing brengt u het retour of geeft het door. U kunt ook eigen overtollige boeken en tijdschriften bij ons kwijt. Zo gunt u ze een langer en duurzamer bestaan.  

Samen ETEN voor 60+

voorlopig geen Samen eten i.v.m. coronavirus

Volgende keer Samen Eten is op 17 april 17-19 uur, opgeven kan tot de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd (14 april) uiterlijk 12 uur bij Ine tel. 0344 613633.
Deelname aan de maaltijd is 9 euro p.p. 

Inloop BRIDGE 

Voorlopig geen inloopbridge i.v.m. corona-virus 

 

Elke dinsdagmorgen bent u welkom. Iedereen die van bridgen houdt en boven 60+ is, alleenstaand of met een bridgepartner kan bij ons komen bridgen. Om half 10 gaat de deur los voor inschrijving en indeling en om  10 uur gaan we spelen (met een pauze) tot 12.30 uur. Komt u ook, het is altijd heel gezellig.  

Deelname 2 euro per keer. incl. koffie en thee.

KOERSBAL 

Voorlopig geen koersbal i.v.m. corona-virus 

Er wordt gespeeld met bruine en zwarte ballen op twee groene banen en de kleine jack speelt de hoofdrol.  Een leuke en uitdagende sport èn veel gezelligheid. Deelname incl. koffie of thee 2 euro p.p. Informatie bij Karin tel. 0344 614286.

Samen FIETSEN 60+

Donderdag : elke tweede donderdag+ voorlopig afgelast i.v.m. corona/virus. 

Helaas kan het fietsen tijdelijk niet doorgaan. We mogen niet met meer dan 3 mensen samenkomen. Maar alle horeca is dicht en een afstand van 1,5 m of meer is moeilijk te realiseren. Wanneer we wel kunnen starten dat hoort u via de fietsnieuwsbrief of vindt u op deze site.
 
Ol.v. Annet Renniers en Thera Detmar. Deelname gratis, aanmelden gewenst o.v.v. naam en telefoonnummer. 
Informatie en aanmelden via 60plussoospassewaaij@gmail.com of via telefoonnummer 06-83922001. 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now