Wat doen wij?

 

Elke maand organiseert de 60+ Soos Passewaaij tal van leuke activiteiten. Eigenlijk kunt u elke dag van de week bij ons terecht voor een activiteit. Er zijn een themamiddag, een ontmoetingssoos, een inloopbridge-ochtend, koersbal,  een fietsclub, Samen Eten, 60+ en Fit en een beweegtuin. Kijk eens in het menu onder 'Activiteiten' 

 

Over 60+Soos Passewaaij

 

Het eerste initiatief tot oprichting van een 60+ Soos in Passewaaij kwam in 2012 van Mozaïek. Momenteel is er een levendige 60+ Soos in Passewaaij met vele activiteiten. Dankzij de organisatorische inzet van Petra Werkman, Annet Renniers, Ineke Venemans, Leni Groenenboom, Rosa Wisse en Ine Dingemans en de hulp van andere vrijwilligers gaan we het hele jaar door, ook in de vakantieperiodes. De soos heeft haar ruimte in het gebouw van de wijkvereniging Passewaaij, aan het Koerierspad 3 in Tiel.

Contact?

 

Als je meer wilt weten over onze activiteiten of als je zomaar een vraag hebt.  Je kunt ons bellen of e-mailen.

​TELEFOON:

06-8392 2001

​​

E-MAIL

60plussoospassewaaij@gmail.com 

Meerdere activiteiten draaien weer, maar zijn wel met aanpassingen vanwege corona.   
We letten op 1,5 m afstand, handen reinigen, en we hebben een bezoekerslijst liggen voor degenen die bij ons binnenkomen. Daarop noteert u uw naam en telefoonnummer, zodat wij u bij calamiteiten altijd kunnen bereiken.
 
N.B. blijf thuis als u zich niet fit voelt, verkouden bent of koorts hebt. 

Ontmoetingsmiddag: op elke vrijdagmiddag 14-16 uur

let op: 1,5 m afstand is de regel.

Vrijdag  4, 11, 18 en 25 september

Omdat er geen themamiddagen niet mogelijk zijn vanwege de handhaving van 1,5 meter, kunt u nu ook bij ons terecht voor ontmoeting op de eerste vrijdag van de maand. Het gaat wel iets anders dan vroeger. We kunnen wel weer spelletjes doen, maar afhankelijk van het spel is het wel zaak op de afstand van 1,5 m te letten. Regel is handen wassen voor we met elkaar gaan spelen. Wij maken de tafels en stoelen schoon, alsook de spelletjesdozen met inhoud. En meedenken in mogelijkheden wordt op prijs gesteld.  

Deelname 2 euro incl. koffie en thee. 

Zentangle tekenen 

1 x p.m. op de 3e vrijdagmiddag tijdens de ontmoetingsmiddag

18 september 15 - 16 uur

Annet is deze vrijdagmiddag van 15 - 16 uur aanwezig om met de liefhebbers van tekenen aan de gang te gaan. Annet is bedreven in zentangle tekenen. Elke les leert u nieuwe tangles en oefent daarmee, zodat u een mooie eigen creatie tekent, wat leuk is als kaart, schilderijtje of cadeautje. Neem zelf papier, een potlood, fineliner en een gum mee. 

Deelname 2 euro incl. kopje koffie of thee.

Stoelyoga  lessen weer live vanaf augustus

vrijdagmorgen  van 10:30 - 11:30 uur - 4, 11, 18, 25 sept

 

De stoelyoga lessen verlopen weer live in het wijkgebouw. De lessen worden eenmaal per week gegeven. Heb je hier belangstelling voor, meld je dan aan via e-mail: honoree.yoga@gmail.com of via What’s app op haar telefoonnummer 06 25252599. Bellen mag ook. 

De kosten bedragen 3,50 per keer. Vanaf september werkt Honorée met een strippenkaart.    

Boekenpunt Passewaaij - open op vrijdagmiddag behalve de 1e vrijdag

4, 11, 18, 25 september van 14-16 uur

we zijn weer open om boeken te halen of te lenen. Het bevordert recycling van boeken. Een boek halen, lenen of terugbrengen (maar u mag het ook doorgeven of houden) kan weer; volledig gratis. Wel even uw handen reinigen bij binnenkomst en 1,5 meter afstand houden.  

AANDACHTSPUNT: 
Wij hebben de opvolging van de richtlijnen i.v.m. Corona binnen onze 60+ Soos onlangs geëvalueerd. 
We gaan toch nog beter letten op de onderlinge afstand, want soms komen we te dicht bij elkaar.  Het gebeurt vaak ongemerkt. 
We vragen u daarom houd u aan deze richtlijnen, en volg de aanwijzingen van de begeleiding. Bij voorkeur 1,5 m afstand, ook als u een spelletje doet met elkaar.  Handen wassen bij binnenkomst; en uw gegevens noteren op een lijst die bij binnenkomst klaar ligt. 
 
En heeft u goede suggesties t.a.v. het bewaren van de afstand, laat ons dit gerust weten. We staan ervoor open. Het gaat om uw en onze gezondheid. 
Zomer bellijn van Unie KBO-PCOB. Voor een praatje met iemand als u zich eenzaam voelt. 
030 3400 680.
 ma t/m do van 10 tot 13 uur. 
 
Stoelyoga is weer live in het wijkgebouw begonnen. Elke vrijdagmorgen van 10.30 - 11.30 uur.  
Zie hiernaast voor informatie over de activiteiten.
 Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden voor een activiteit dan kunt u ons bereiken op ons mobiele nummer:             06 83922001. 
 

Samen ETEN voor 60+

voorlopig geen Samen eten i.v.m. coronavirus, 1,5 meter is niet te garanderen.  

Naarmate de maatregelen veranderen, bekijken we de situatie opnieuw. Houd de website, facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor verder nieuws. 
Deelname aan de maaltijd is 9 euro p.p. 

Inloop BRIDGE 

Voorlopig geen inloopbridge i.v.m. zomerstop

 

In september informeren wij u nader over een eventuele start van de bridgegroep. Houd onze website, facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten. Dan bent u snel op de hoogte van veranderingen en nieuws.  

60+ en Fit   o.l.v. Tenny v.d. Berg 

Dinsdagmorgen van 11 tot 12 uur. Buiten op het schoolplein naast de beweegtuin, zolang het buiten kan.

1, 8, 15, 22 en 29 september 

Er zijn buiten op het plein 60+ en fit lessen, lekker op muziek.  Tenny brengt haar muziek mee en sport met u mee. Alle spieren krijgen een beurt. Vanwege de zomer zullen de lessen in de buitenlucht zijn. In het najaar als we weer naar binnen moeten, zullen de lessen weer om 13.30 aanvangen en tot 14.30 uur duren. Deelname per keer 3,50 euro. 

 

N.B. trek al thuis  gemakkelijke kleding en goede schoenen aan, want omkleden is niet mogelijk nu. 

KOERSBAL 

Voorlopig geen koersbal i.v.m. corona-virus 

Koersbal gaat nog niet starten. We kunnen de 1,5 meter niet garanderen doordat de groep erg groot is. Houd onze website, facebook of de nieuwsbrief in de gaten, daar leest u eventueel nieuws ten aanzien van hervatting van de Koersbal.  

Deelname incl. koffie of thee 2 euro p.p. Informatie bij Karin tel. 0344 614286.

Samen FIETSEN 60+

Donderdag 10 september, start 10.30 uur. Aanmelden verplicht.

We gaan weer fietsen. Deze keer in het land van Maas en Waal.  We gaan dus met de veerpont Tiel-Wamel overvaren. Denkt u aan een mondkapje? We stoppen onderweg bij een leuk horeca adres. Totale afstand 39 km.

LET OP: voelt u zich niet lekker of hebt u verkoudheidsklachten, ga dan niet mee. 

Aanmelden is  verplicht i.v.m. de groepsgrootte en horecareservering. (noem wel uw naam en tel.nummer bij aanmelding). 

Aanmelden op 06 83922001 of 06 21212523.

 
De fietsgroep fietst deze keer o.l.v. Thera Detmar. Deelname GRATIS 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now