Nieuws

 

Zentangle:  

We hebben Annet Renniers bereid gevonden om bij ons een workshop Zentangle te geven. Zentangle is een manier om rust te vinden in eenvoudig tekenen. Er wordt uitsluitend gewerkt met een fineliner op wit papier. U gaat aan de slag met kleine patronen tekenen en deze herhalen. Zo maakt u een eigen kaart of unieke afbeelding. Het plezier van op deze manier tekenen werkt heel ontspannend. Annet legt de methode in enkele bewoordingen uit, en geeft u de handvaten om zelf aan de slag te gaan. Omdat het december is, kijken we hoe we zelf een eigen kerstkaart met behulp van zentangle kunnen maken. Leuk om op te sturen of te laten zien dat u ook een creatieve kant heeft. Maar het hoeft uiteraard niet, u bent vrij in uw keuze. Bent u nieuwsgierig geworden, doe dan gewoon mee. Deelname is 2 euro en 1 euro materiaal kosten. Zelf graag een liniaal, zacht potlood, en gum meenemen. Voor tekenpapier, fineliner en kaarten wordt gezorgd. 

Inloopbridge 60+ Passewaaij:  

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Onze club is een leuke gezellige groep enthousiaste 60+ bridgers. U bent bij ons niet verplicht iedere week te komen, maar om de stabiliteit te handhaven vinden we het wel fijn, dat u regelmatig komt. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Gezelligheid staat bij ons voorop, naast een goed bridgespel natuurlijk. Deelname 2 euro per keer.

Zomerstop: 8 mei tot 10 september 2019

Vraagbaak 60+ Passewaaij: Na een initiatief van de 60+ Soos is er een vraagbaak opgericht voor de wijk Passewaaij. Bij de vraagbaak kon u elke werkdag telefonisch terecht met alle vragen over de zorg voor ouderen, mantelzorg, vervoer, maaltijdservice, hulpmiddelen, maar ook over activiteiten en vrijwilligerswerk voor 60+. 

Per 1 oktober zal de vraagbaak gaan samenwerken met Mozaïek Welzijn. 

Vanaf dat moment verandert het telefoonnummer van de Vraagbaak en wordt het bereikbaarheidsnummer: 0344 611566. U krijgt dan een medewerker van Matchpoint Mozaïek aan de lijn. Mozaïek is bereikbaar vanaf 9 - 12.30 en van 13 - 17 uur, en op vrijdag van 9 - 12.30 uur. Het inloopspreekuur van de Vraagbaak is reeds vervallen, maar nog tot 1 november kunt u de Vraagbaak contacten via: www. vraagbaak60pluspassewaaij.nl U vindt een contactformulier op de website.  

Uw vraag wordt altijd binnen 2 werkdagen beantwoord. Er is ook een mailadres t.w. info@vraagbaak60pluspassewaaij.nl  

 

Vanaf 1 november 2019 stoppen de website en het daaraan gekoppelde e-mailadres van de Vraagbaak 60+.

Dan kunt u met al uw vragen terecht bij Mozaïek Welzijn. Zij maken, om uw vragen te kunnen beantwoorden, gebruik van hun eigen kennis en expertise, maar ook van de gegevens uit de database van de Vraagbaak 60+ Passewaaij.  

De website is: www.mozaiekwelzijn.nl  Het mailadres: matchpoint@mozaiekwelzijn.nl 

AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100
 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben DE oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af. 
 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now