Nieuws:  Al enige tijd zitten we in de uitgebreide lockdown met avondklok. Dat betekent geen uitbreiding of start van activiteiten. Alleen online stoelyoga draait nog. We staan voor een derde golf, maar houden toch hoop dat wellicht in het voorjaar weer wat meer mogelijk is. Blijf op de hoogte door onze website te volgen.   

Themamiddagen en ontmoetingsmiddagen: 

Helaas kunnen we nog geen themamiddagen organiseren, omdat het aantal bezoekers hiervan te wisselend is. Vaak eisen organisatoren een minimum aantal deelnemers en kunnen wij de afstand van 1,5 m niet garanderen. Hopelijk kunnen we in 2021 daar weer mee aan de slag. 

Neemt u deel aan een van onze activiteiten,  houd u dan aan de regels rondom Coronoa:. 

Blijf op 1,5 meter van elkaar, was goed uw handen als u binnenkomt en zo nodig nog eens tussendoor. Volg de aanwijzingen van de begeleiding als u gewezen wordt op de afstand onderling. En kom niet naar de soos als u verkouden bent of koortsig. Het is voor uw en onze veiligheid. 

Zentangle tekencursus: de lessen vervallen tot nader order  

Houd de website in de gaten of kijk op onze facebook pagina voor nadere berichtgeving. Ook via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte. 

Stoelyoga : Honorée van Looveren geeft de lessen zowel digitaal als live.  De live lessen zijn nog steeds niet mogelijk. Honorée geeft online lessen en daar voor kunt u contact met haar op nemen op onderstaand telefoonnummer. Er zijn ook aan online lessen kosten verbonden, maar informeert u daarnaar gerust. Wij hopen t.z.t. de live lessen te kunnen hervatten in het nieuwe wijkgebouw: Aardbeivlinder 30C. Ingang aan de Passewaaijse Hogeweg.   

Informatie bij Honorée tel. 06 25252599. 

60+ en Fit:  

Tenny van de Berg stopt voortijdig met de 60+ en Fit lessen. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de lessen buiten weer kunnen starten.   

Inloopbridge 60+ Passewaaij:  voortdurende stop i.v.m. coronavirus. 

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. In verband met corona moeten we de beslissing om te starten nog even uitstellen. Volg daarom onze website, nieuwsbrief of facebookpagina dan bent u op de hoogte van het laatste nieuws.

Onze club is een leuke gezellige groep enthousiaste 60+ bridgers. U bent bij ons niet verplicht iedere week te komen, maar om de stabiliteit te handhaven vinden we het wel fijn, dat u regelmatig komt. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Gezelligheid staat bij ons voorop, naast een goed bridgespel natuurlijk. Deelname 2 euro per keer.

AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100
 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben DE oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af. 
 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now