Nieuws:  vanaf 1 juli weer activiteiten maar op gepaste afstand 1,5 meter en met schone handen. 

High Tea

Op  vrijdag 7 augustus houden we een high tea voor belangstellenden, want eindelijk kunnen we weer bij elkaar komen en leuke dingen doen. Wij zorgen voor hapjes en veel thee en koffie. 

Wilt u wel even aanmelden, zonder aanmelding kunt u niet komen. Wij hebben een maximum aantal deelnemers, en gezien de geadviseerde afstand tot elkaar nog steeds op 1,5 meter ligt, kunnen wij geen volle bak hebben. AANMELDEN IS DAAROM VERPLICHT. 

Bent u niet lekker, of verkouden, blijf dan thuis. Bij binnenkomst uw handen reinigen met de aanwezige gel, en tevens uw naam en telefoonnummer invullen op een lijst. Tevens stellen wij u een paar vragen.  

Aanmelden kan via tel. 06 83922001 of via e-mail: 60plussoospassewaaij@gmail.com  

Zentangle: 

Annet heeft in juli elke ontmoetingsmiddag ook tekenles gegeven van 15-16 uur. 

In augustus is zijn de 14e en 21ste augustus aanwezig hiervoor. Elke les staat op zichzelf en u kunt gewoon aansluiten als u een keer zin hebt om mee te doen. In september gaan we terug naar een ritme van eens per maand.

U kunt tekenen met eigen meegebracht materiaal zoals fineliner, potlood, een tekenschrift of papier, kleurpotloden, gum, maar er liggen ook materialen die tegen een kleine vergoeding gebruikt kunnen worden.

We zetten de tafels uit elkaar en dan kunnen per tafel twee mensen tekenen. Zo houden we ons aan de 1,5 meter afstand. Was uw handen bij binnenkomst en bij vertrek. Nies in uw elleboog, en blijf weg als u zich niet fit voelt of verkouden bent.

 

Annet leert u elke keer nieuwe tangles om uw vaardigheid te vergroten en om lekker bezig te zijn met deze ontspannende manier van tekenen. Ook van elkaar leren is leuk en gezellig. 

Ontdek uw creatieve kant. Toegang tot onze soos is 2 euro p.p. incl. koffie of thee. 

Stoelyoga : De online lessen gaan stoppen. We kunnen elkaar weer ontmoeten zij het op gepaste afstand. Lees op de homepage hoe het in elkaar steekt en neem zelf contact op met Honorée als u geïnteresseerd bent. 

Honorée zal voortaan op vrijdagmorgen van 10.30 - 11.30 uur  lessen in stoelyoga geven. Stoelyoga is niet leeftijd gebonden en ook niet afhankelijk van uw lenigheid of conditie. Iedereen kan meedoen. Het is ook bijzonder geschikt voor mensen met een beperking, ouderen of als u artrose heeft of MS. U beweegt op of achter uw stoel en leert door rekken en strekken, rustig ademen en doorademen uw lichaam en geest tot rust te brengen en toch soepel te worden of te blijven.  Deelname kosten 3,50 euro. Wilt u een proefles meedraaien dan kost dit 1 euro. Informatie bij Honorée tel. 06 25252599. 

60+ en Fit:  

Locatie: Buiten op het schoolplein naast de beweegtuin. Tijd: dinsdag 11 - 12 uur. Zolang het zomer is en geregeld warm gynt Tenny buiten. In het najaar worden de lessen waarschijnlijk weer naar binnen verplaatst. Kom in gemakkelijke kleding en neem evt. een flesje water mee. We volgen het voorschrift om tussen deelnemers 1,5 meter afstand te bewaren. Bent u verkouden of grieperig, kom dan niet. Deelname 3,50 per persoon per keer. 

Inloopbridge 60+ Passewaaij:  zomerstop

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Wellicht in het najaar kunnen we met elkaar bridgen. Ook wij volgen de coronaregels. Onze club is een leuke gezellige groep enthousiaste 60+ bridgers. U bent bij ons niet verplicht iedere week te komen, maar om de stabiliteit te handhaven vinden we het wel fijn, dat u regelmatig komt. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Gezelligheid staat bij ons voorop, naast een goed bridgespel natuurlijk. Deelname 2 euro per keer.

AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100
 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben DE oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af. 
 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now