top of page

Nieuws

BESTUUR / ORGANISATIE:​

  • Sinds december 2022 bestaat het bestuur nog maar uit 2 bestuursleden. We zijn dus dringend op zoek naar vrijwilligers om de 60+ Soos in Passewaaij draaiende te houden, te voorzien van nieuwe ideeën en/of voort te borduren op de oude manier van werken.

  • Voor de nieuwsbrief, die eens per maand verschijnt, wordt met spoed gezocht naar een nieuwe vrijwilliger. De huidige vrijwilliger is gestopt met deze taak. 

  • Het bestuurslid dat verantwoordelijk was voor de website is onlangs gestopt, daarbij is de database van 60+ Soos  overgedragen aan het bestuur van de wijkvereniging. Updates na 31.01.2023 is afhankelijk van het vinden van een nieuwe vrijwilliger hiervoor. 

En Verder​

  • Overige activiteiten : kijk onder activiteiten.

  • Voor de Zentangle tekenlessen is veel belangstelling. Meld u aan als u wilt deelnemen, of meld u af als u niet kunt. Een ander kan dan uw plaats innemen. Een keer kijken of meedoen kan altijd. Contactpersoon: Annet 0647452720. .

  • Op Koersballen op woensdagochtend is ook plaats voor enkele nieuwe leden. Er wordt van u verwacht dat u regelmatig aanwezig bent. 

  • Voor Samen Eten geldt: er is plaats voor 40 mensen.  Wilt u erbij zijn geeft u dan tijdig op tot de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd. En meld u af als u onverwachts niet kunt komen. 

Hulp bij Vervoer

  • OV Reisadvies voor 55+

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer.  Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Wanneer:  woensdag 21 december 2022 van 10:00 tot 11:30

Waar: Bibliotheek Rivierenland (in Zinder), Rechtbankstaat 3, Tiel

Of kijk op hun Website

  • AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100

 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben de oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af. 

bottom of page