Nieuws:  geen activiteiten in de maand maart ivm corona-virus 

 

Zentangle:  

Door de coronacrisis kunnen we niet met elkaar tekenen. Annet is voornemens, als de coronacrisis zich de goede kant op blijft ontwikkelen, om in het najaar de draad weer op te pakken. Ze begint dan eerst met een workshop waarbij iedere belangstellende welkom is. Daarna zullen de maandelijkse tekenmiddagen op vrijdagmiddag vanaf 15 uur weer doorgaan. Annet leert u dan elke keer nieuwe tangles om uw vaardigheid te vergroten en om lekker bezig te zijn met deze ontspannende manier van tekenen. 

Neemt u een fineliner, potlood, een gum en wat dik papier, een tekenschrift of iets dergelijks mee, zodat u lekker aan de slag kunt. Ontdek uw creatieve kant. Toegang tot onze soos is 2 euro p.p. incl. koffie of thee. 

Stoelyoga : In de tijd van coronacrisis geeft Honorée ook online lessen Stoelyoga. Lees op de homepage hoe het in elkaar steekt en neem zelf contact op met Honorée als u geïnteresseerd bent. 

De workshop Stoelyoga was een succes. Honorée zal voortaan op vrijdagmorgen van 10 - 11 uur  lessen in stoelyoga geven. Stoelyoga is niet leeftijd gebonden en ook niet afhankelijk van uw lenigheid of conditie. Iedereen kan meedoen. Het is ook bijzonder geschikt voor mensen met een beperking, ouderen of als u artrose heeft of MS. U beweegt op of achter uw stoel en leert door rekken en strekken, rustig ademen en doorademen uw lichaam en geest tot rust te brengen en toch soepel te worden of te blijven. Kom erbij en doe mee. Deelname kosten 3,50 euro. Wilt u een proefles meedraaien dan kost dit 1 euro. Informatie bij Honorée tel. 06 25252599. 

60+ en Fit:  

Vanaf 18 mei weer mogelijk. Locatie: Buiten op het schoolplein naast de beweegtuin. Tijd: dinsdagmiddag 13.30 - 14.30 uur. Kom in gemakkelijke kleding en neem evt. een flesje water mee. We volgen het voorschrift om tussen deelnemers 1,5 meter afstand te bewaren. Bent u verkouden of grieperig, kom dan niet. Deelname 3,50 per persoon per keer. 

Inloopbridge 60+ Passewaaij:  

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Onze club is een leuke gezellige groep enthousiaste 60+ bridgers. U bent bij ons niet verplicht iedere week te komen, maar om de stabiliteit te handhaven vinden we het wel fijn, dat u regelmatig komt. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Gezelligheid staat bij ons voorop, naast een goed bridgespel natuurlijk. Deelname 2 euro per keer.

Vraagbaak 60+ Passewaaij:   

 

Sinds 2020 kunt u met al uw vragen terecht bij Mozaïek Welzijn. Zij maken, om uw vragen te kunnen beantwoorden, gebruik van hun eigen kennis en expertise, maar ook van de gegevens uit de database van de Vraagbaak 60+ Passewaaij.  

Zie hun website: www.mozaiekwelzijn.nl  Het mailadres: matchpoint@mozaiekwelzijn.nl 

Mozaiek is dagelijks op werkdagen geopend voor uw vragen: tel. 0344 611566. 

AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100
 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben DE oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af. 
 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now