Nieuws

Vertrek Petra Werkman en verzenden van de Nieuwsbrief

 • Tijdens het jubileumfeest heeft Petra Werkman na 10 jaar afscheid genomen als vrijwilliger van 60+ Soos. Onder dankzegging van ons allemaal en met de toezegging van haar dat zij als deelnemer van onze activiteiten zeker langs blijft komen.

 • De nieuwsbrief wordt na Petra’s vertrek binnen het bestuur door een andere vrijwilliger opgepakt. Vandaar dat de nieuwsbrief jullie via een ander emailadres bereikt. Wil je de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen? Laat het ons weten door een mailtje terug te sturen

De Nieuwsbrief en AVG

 • Tijdens de overdracht van de nieuwsbrief is besloten om aandacht te besteden aan de AVG. Als bestuur verzamelen wij jullie namen, adressen, emailadres, telefoonnummer en de activiteiten waaraan jullie deelnemen. Door deze gegevens te gebruiken kunnen we jullie optimaal informeren over onze activiteiten en eventuele veranderingen. Naam en emailadres zijn verplicht als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen, de rest is eigen keuze. Mocht je je afzeggen voor deze nieuwsbrief dan worden de gegevens uit de administratie verwijderd, tenzij nadrukkelijk wordt aangegeven dat we ze mogen bewaren.

 • Ons huidige adressenbestand bevat een groot aantal emailadressen en namen waarvan wij geen idee hebben wie erachter zit. We sturen al deze adressen een mail, waarin we vragen of men de nieuwsbrief nog wil ontvangen en of men gegevens wil aanvullen. Als we niets horen is dit de laatste nieuwsbrief die je ontvangt en worden je gegevens uit ons adressenbestand verwijderd.

En Verder

 • Noteer vast 6 januari voor de traditionele nieuwjaars erwtensoep (snert) en gluhwein.

 • Meer activiteiten? Dat kan ook via de bibliotheek. Klik hier voor hun activiteitenladder.

 • Er is weer ruimte om deel te nemen aan koersbal, heb je interesse? Bel dan met Brendan Fitzgerald tel. 0653520372 (voor details, kijk bij activiteiten)

 • Ook op zentangleles is ruimte voor nieuwkomers. In december richten we ons op de kerst. Iedereen is van harte welkom.

 • Via de Bibliotheek worden ook veel activiteiten georganiseerd waar onze doelgroep aan deel kan nemen. Kijk eens bij de link hieronder.

 • Het blijkt dat deelnemers van de 60+ Soos ook regelmatig deelnemen aan de Tielse Jeux de Boules vereniging. We hebben hieronder een link naar deze vereniging opgenomen.

 • En kijk ook eens in het infopunt naar de informatiefolders!

Hulp bij Vervoer

 • OV Reisadvies voor 55+

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer.  Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Wanneer:  woensdag 16 novemberr 2022 van 10:00 tot 11:30

Waar: Bibliotheek Rivierenland (in Zinder), Rechtbankstaat 3, Tiel

Of kijk op hun Website

 • AUTOMOBIEL (een dienst van het Servicepunt Thuiswonen Tiel) 088 7004100

 
Eenvoudig mobiel met hulp van anderen.
Automobiel is voor mensen die zelf geen vervoer hebben DE oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoek te kunnen doen of op visite te gaan bij vrienden. 
Hoe werkt het? U wordt lid van Servicepunt Thuiswonen voor 15 euro per jaar. U stort dit bedrag op NL50 RABO 0190584270 tnv Servicepunt Thuiswonen Tiel. Daarna kunt u zo vaak u wilt vervoer aanvragen door te bellen naar 088-7004100. Het Servicepunt Thuiswonen kijkt of er een chauffeur beschikbaar is die u kan brengen en/of ophalen. De chauffeur brengt u 30 cent per km in rekenening en u rekent contant met hem af.