Wat doen wij?

 

Elke maand organiseert de 60+ Soos Passewaaij tal van leuke activiteiten. Eigenlijk kunt u elke dag van de week bij ons terecht voor een activiteit. Er zijn een themamiddag, een ontmoetingssoos, een inloopbridge-ochtend, koersbal,  een fietsclub, Samen Eten, 60+ en Fit en een beweegtuin. Kijk eens in het menu onder 'Activiteiten' 

 

Over 60+Soos Passewaaij

 

Het eerste initiatief tot oprichting van een 60+ Soos in Passewaaij kwam in 2012 van Mozaïek. Momenteel is er een levendige 60+ Soos in Passewaaij met vele activiteiten. Dankzij de organisatorische inzet van Petra Werkman, Annet Renniers, Ineke Venemans, Leni Groenenboom en Ine Dingemans en de hulp van andere vrijwilligers gaan we het hele jaar door, ook in de vakantieperiodes. De soos heeft haar ruimte in het gebouw van de wijkvereniging Passewaaij, aan het Koerierspad 3 in Tiel.

Contact?

 

Als je meer wilt weten over onze activiteiten of als je zomaar een vraag hebt.  Je kunt ons bellen of e-mailen.

​TELEFOON:

06-8392 2001

​​

E-MAIL

60plussoospassewaaij@gmail.com 

workshop Zentangle tekenen

Vrijdag 6 december van 14-16 uur

Zentangle is een manier om ontspanning te vinden in het eenvoudig tekenen van allerlei patroontjes. De patroontjes vragen aandacht om te tekenen en door de herhaling vergeet je even de tijd om je heen, maak je je hoofd leeg en bent tegelijkertijd de maker van een mooie kaart of schilderijtje. Deelname 2 euro + 1 euro bijdrage materiaalkosten. 

Aanwezig materiaal: papier, kaarten, fineliner. 

Zelf meenemen liniaal, potlood B of HB, gum.

De instructie wordt verzorgd door Annet Renniers

Samen ETEN voor 60+

Vrijdag 15 november 17-19 uur

Het tweegangenmenu bestaat uit gezonde, verse ingrediënten en een verrassing als dessert.  De sfeer tijdens de maaltijd is goed en gezellig.  
Opgeven kan tot de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd (12 november) uiterlijk 12 uur bij Ine tel. 0344 613633.
Deelname aan de maaltijd is 9 euro p.p. 

Ontmoetingsmiddag 60+ 

Vrijdag 8, 15, 22 en 29 november  van 14-16 uur

U bent welkom voor een praatje, spelletje, contact en gezelligheid. 

Er liggen kranten en tijdschriften. Schuif eens aan.

Koffie en thee is gratis. Deelname 2 euro p.p.

Boekenpunt Passewaaij - open op vrijdag behalve de 1e vrijdag

Vrijdag 8, 15 , 22  en 29 november van 14-16 uur

Het boekenpunt is gratis. U kunt bij ons binnenlopen en snuffelen in de boekenkast. Er liggen boeken en tijdschriften. U kunt het boek of tijdschrift van uw keuze gratis meenemen. Na lezing brengt u het retour of geeft het door in uw kennissenkring of elders. U kunt ook uw eigen overtollige boeken en tijdschriften bij ons kwijt. Zo gunt u ze een langer en duurzamer bestaan. Graag wel eigentijdse uitgaven niet ouder dan 2 of 3 jaar. 

UITGELICHT
 
EENZAAMHEID:
Niemand vindt het leuk alleen te zijn.  Vraag eens iemand die vaak alleen is om met u mee te gaan naar een van onze activiteiten of nodig hem of haar eens uit voor een kopje koffie of thee. Ieder mens heeft op z'n tijd een beetje aandacht nodig.  Laten we wat betekenen voor elkaar. 
De Vraagbaak 60+ Passewaaij, het
Steunpunt in de wijk Passewaaij met name voor vragen rondom ouder worden, langer thuiswonen, hulpmiddelen, vervoer, activiteiten gaat stoppen.
Het spreekuur is inmiddels vervallen.  Het telefonisch spreekuur blijft tot 1 oktober in de lucht op werkdagen van 10-17 uur tel. 06 21460196. Vanaf 1 oktober neemt Mozaiek welzijn de bereikbaarheid over onder tel.nr. 0344 611566
Tot 1 november website met contactformulier:
www.vraagbaak60pluspassewaaij.nl
Daarna zal de database overgenomen en gebruikt gaan worden door Mozaïek Welzijn, Tiel.

Inloop BRIDGE 

Dinsdag 5, 12, 19, 26 november van 10-12.30 uur 

 

De zomerstop is voorbij, we gaan weer beginnen. Iedereen die van bridgen houdt en boven 60+ is, alleenstaand of met uw bridgepartner is van harte welkom. Om half 10 gaat de deur los voor inschrijving en indeling en om  10 uur gaan we spelen (met een pauze) tot 12.30 uur. 

Deelname 2 euro per keer. incl. koffie en thee.

KOERSBAL 

Elke woensdagmorgen  6, 13, 20, 27 november 

van 9.30 tot 11.30 uur 

Er wordt gespeeld met bruine en zwarte ballen op twee groene banen en de kleine jack speelt de hoofdrol.  Een leuke en uitdagende sport èn veel gezelligheid. Deelname incl. koffie of thee 2 euro p.p. Informatie bij Karin tel. 0344 614286.

Samen FIETSEN 60+

Donderdag : elke tweede donderdag v.d. maand van april t/m oktober  

Er is nu een winterstop voor het fietsen. In het voorjaar gaan we weer vanaf april elke maand op de tweede donderdag erop uit voor een fietstocht van 35-40 km. 
Informatie en aanmelden via 60plussoospassewaaij@gmail.com of via telefoonnummer 06-83922001. 

© 2015 by 60 plus Soos Passewaaij. Deze site is gemaakt bij Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Cupcakes maken

Go to link